Företagets logotyp

BK Entreprenad AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Joakim Carlson

  • Barnängsgatan 52 B, 11648 Stockholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2021
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

BK Entreprenad AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om BK Entreprenad AB

Välkommen!

BKAB har som vision att leverera ett 100% utfört arbete, från start till mål. Vi är lösnings­orienterade och arbetar effektivt. Detta åstadkommer vi med en gedigen erfarenhet inom de specifika områden samt en professionell erfarenhet. Ni som kund skall alltid känna er trygga med att anlita oss.

Vår erfarenhet ligger inom total-renovering av lägenheter och hus. Från rivning till, El-dragningar, VVS, spackling, målning och tillkommande snickeri. Samordningsgruppen består av certifierade medarbetare inom respektive område som leder och utför projekten och sparar tid och kostnader.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Almega

Läs mer

Almega är en organisation i Sverige för tjänsteföretag, Almegas rådgivare och juridiska experter ger medlemsföretagen råd och stöd i alla sorters personalfrågor, från anställning till uppsägning.

certifikatlogo

UC Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 5 - Guldsigill Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

NAJADEN HEMFOSA

 

Stenläggning Djursholm

Ca 100 kvm marksten runt hus. Vi har tagit upp all sten, lagt ny sand , plattat ut mark samt lagt ny sten samt återanvänt gammal. Ny kantsen har skurits ut på plats och lagts runt kanter

 

Omdömen

BK Entreprenad AB har inte fått något omdöme ännu.