Företagets logotyp

Björkbackens Måleri

Omdömen (0)

Kontaktperson

Thomas Koivumäki Eriksson

  • Bodastigen 11 Lgh 1102, 15168 Södertälje
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Björkbackens Måleri ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Björkbackens Måleri

Björkbackens måleri drivs av mig Thomas Koivumäki som kommer från en målarfamilj. Vi är en av få aktörer i Stockholm som är auktoriserade fönster specialister.
Du som kund kan känna dig trygg med oss då vi kan måleri in och ut. Vi anpassar vårt arbete utefter dina önskemål och behov. Därför är en god relation med kunden en viktig del av vår arbetsprocess.

Företaget utför alla typer av invändig och utvändig måleri och har hjälpt både privatpersoner och företag med olika typer av målningar.

Hittills är alla våra kunder väldigt nöjda, vill du vara en av dem? Ring Thomas idag på
076 082 08 65

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

Auktoriserat Fönsterunderhåll

Läs mer

Auktoriserat Fönsterunderhåll är ett certifieringsorgan inom fönsterbranschen som står för hög kompetens och kunskap inom fönsterbranschen.

certifikatlogo

Svanen

Läs mer

Svanen är Nordens officiella miljömärke och det drivs på uppdrag av regeringen, utan bransch- eller vinstintresse. Svanen ger bara licens till de varor och tjänster som ansöker om en licens och som därefter klarar deras krav.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Soliditet - God kreditvärdighet

Läs mer

God kreditvärdighet som utfärdas av Solditet.

Referenser

Östermalm 152 kvadrat

Omdöme från kund: "Thomas har målat om våran våning på Styrmansgatan -med stor precision och proffesionalism. Thomas är noggrand och har mycket bra egna förslag". Total renovering av lgh. Tapetspärra väggar. Bredspackla väggar 2 gånger. 1 Grund och 2 ggr färdigfärg Målade dörrar/fönster/snickerier

 

Vägg/trapp/snickeri

Bredspacklade väggarna 2 ggr,grundning + 2 ggr färdigfärg. Maskinslipade snickerierna grundning+ 3 ggr färdigfärg. Maskinslipade trappen,grundning + 2ggr färdigfärg

 

Omdömen

 

Omdömen

Björkbackens Måleri har inte fått något omdöme ännu.