B

Bexelius & Co AB

Om Bexelius & Co AB

  • A B

  • Östra Ågatan 41C,753 22 Uppsala

  • Medlem sedan 2009-07-25

Bexelius & Co AB; arkitekter startades 1973 i kommanditbolagsform och drevs så till början på nittiotalet, då namnet ändrades till det nuvarande och arkitektkontoret blev aktiebolag. Företaget har sitt säte i Uppsala och sina lokaler centralt belägna där.Tidigare har uppdragen i allmänhet gällt ombyggnads-jobb och handlade för det mesta om bostäder. Oftast handlade det om renovering av bostadshus med antikvariskt värde och även nyare bostadshus. Det kunde även vara så avvikande arbeten som en travträningsanläggning eller konferensanläggningar i 1700- talsmiljö.

Sedan tre år tillbaka har nyproduktionen tagit över alltmer och utgör numera 80 procent av uppdragen. Vi arbetar både med detaljplan och byggnadsutformning. Fortfarande består uppdragen mest av bostäder, framförallt smålägenheter och studentbostadshus. Vi arbetar även med nya områden för mer exklusiva bostadsrätter. Företaget åtar sig fortfarande lite mer udda projekt. Ett sådant projekt är Flygplats Uppsala.

Uppdragsgivarna har vanligtvis bestått av byggnadsentreprenörer, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. Företagets uppdrag finns oftast i Uppsala och Stockholm men vi åtar oss gärna uppdrag i hela landet.

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Verksamma inom

Områden

Enköping
Heby
Håbo
Knivsta
Tierp
Uppsala
Älvkarleby
Östhammar

Se fler områden

Dölj områden

x

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.