B

Bexelius & Co AB

Omdömen (0)

B

A B

  • Medlem på Dorunner sedan: 2009
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Bexelius & Co AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bexelius & Co AB

Bexelius & Co AB; arkitekter startades 1973 i kommanditbolagsform och drevs så till början på nittiotalet, då namnet ändrades till det nuvarande och arkitektkontoret blev aktiebolag. Företaget har sitt säte i Uppsala och sina lokaler centralt belägna där.Tidigare har uppdragen i allmänhet gällt ombyggnads-jobb och handlade för det mesta om bostäder. Oftast handlade det om renovering av bostadshus med antikvariskt värde och även nyare bostadshus. Det kunde även vara så avvikande arbeten som en travträningsanläggning eller konferensanläggningar i 1700- talsmiljö.

Sedan tre år tillbaka har nyproduktionen tagit över alltmer och utgör numera 80 procent av uppdragen. Vi arbetar både med detaljplan och byggnadsutformning. Fortfarande består uppdragen mest av bostäder, framförallt smålägenheter och studentbostadshus. Vi arbetar även med nya områden för mer exklusiva bostadsrätter. Företaget åtar sig fortfarande lite mer udda projekt. Ett sådant projekt är Flygplats Uppsala.

Uppdragsgivarna har vanligtvis bestått av byggnadsentreprenörer, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. Företagets uppdrag finns oftast i Uppsala och Stockholm men vi åtar oss gärna uppdrag i hela landet.

Omdömen

Bexelius & Co AB har inte fått något omdöme ännu.