Företagets logotyp

Besiktningsbolag1

Omdömen (0)

B

Dilan Rebbati

  • Södra Långgatan 19, 16959 Solna
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Besiktningsbolag1 ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Besiktningsbolag1

Välkommen till Besiktningsbolag1.
Ett oberoende besiktningsföretag för dig som privatperson och företag.

Oavsett om det gäller en besiktning under entreprenadtiden eller vid färdigställande av den så är det viktigt att en oberoende besiktningsman går igenom det utförda arbetet och utfärdar ett utlåtande.
Likaså gäller vid köp eller försäljning av erat hem.
Vi har erfarenhet från branchens alla delar från certifierad snickare, examinerad byggingenjör, byggnadsinspektör i Stockholms Stad och givetvis även besiktningsman.
Småhus med allt vad det innebär är våran specialitet men utför även besiktningar av lägenheter.

Är ni behov av en oberoende besiktningsman? Tveka inte att kontakta oss.

Besiktningsbolag1
Dilan Rebbati

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Konsultansvarsförsäkring

Läs mer

Konsultansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal.

Referenser

Slutbesiktning

Bra bemötande av Dilan, seriös och proffesionell. Hjälpte oss med en slutbesiktning. // Joel Ek

Statusbesiktning

Väldigt missnöjd efter ett renoveringsarbete, anlitade Besiktningsbolag1. Väldigt professionella, objektiva och kunniga. Rekommenderar alla med behov av ett objektivt utlåtande att anlita dem, sparar i slutändan väldigt mycket pengar. Återkopplae både innan, under och efter. Förklarade alla led i besiktningen på ett lättförståeligt sätt. Eleni Schjölin

Omdömen

Besiktningsbolag1 har inte fått något omdöme ännu.