Företagets logotyp

Bernard Gnilka Bygg

Omdömen (1)

Kontaktperson

Bernard Gnilka

  • Hagsätra Torg 10, 12473 Stockholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Bernard Gnilka Bygg ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bernard Gnilka Bygg

Bernard bygg erbjuder tjänster inom snickeribranschen. Köksrenovering, stambyte, fasad, golvläggning , målning / tapetsering, Totalentreprenad, Nybyggnation.

Jag har skapat ett eget företag med min erfarenhet som snickare och arbetsledare för att hjälpa kunder att få deras drömmar och planer gjorda. Jag specialiserar mig framförallt i stambyte, köksrenovering, totalrenovering och badrumsrenovering samt många andra saker som kunderna behöver och önskar sig.

Jag jobbar i ett team med endast svenska firmor där vi alla jobbar inom olika grenar, bland annat el, vvs, projektledning, målning, rivning m.m. Tillsammans skapar vi ett bra samarbete så att jobbet utförs snabbt, utan längre pauser och svårigheter, med högt kvalitet vilket resulterar i ett bra genomfört projekt och inga anmärkningar under besiktningen.

Jag jobbar framförallt i Stockholms kommun och har kanske till och med renoverat hos dina grannar. Personligen gillar extra mycket att renovera äldre bostäder och lägenheter i Stockholms Stad.

Jag skulle vilja träffas eller höras med dig så att vi kan prata om projektet och jag kan även ge dig kontaktuppgifter till mina tidigare kunder om du vill se mina tidigare arbeten.

Samarbetspartners med rabatter:
Ballingslöv , IKEA kök, KVIK,

Min stora passion är dessutom renovering av båtar.

Bilder på mina projekt och färdiga jobb kan du se på min Facebooksida.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Golvbranschen

Läs mer

Golvbranschen, GBR, är den ideella paraplyorganisationen för företag i golvbranschen. Inom GBR finns entreprenörer, golvfackhandlare och leverantörer representerade i två branschföreningar, GFF och GLF. De två föreningarna samverkar i gemensamma frågor. Huvuddelen av Golvbranschens arbete är inriktad på praktiskt servicearbete, d.v.s. att utveckla och förse anslutna företag med konkreta, verksamhetsnära nyttigheter.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Måleriföretagen

Läs mer

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

Referenser

Kök renovering

Mycket skicklig snickare med hög kompetens inom sitt yrkesområde. Är noggrann , kunnig, engagerad och billig. Är super nöjd Janett Lammers

 

Omdömen

avatar

Proffig, snabb och trevlig

via Rivning och uppbyggnad av kök, Östermalm

Bernard bygg rev och monterade vårt kök. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom och hans företag.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga