Företagets logotyp

Bergvärme i Sundsvall AB

Omdömen (1)

B

Henning johansson

  • Hantverksvägen 3A, 861 36 Timrå
  • Medlem på Dorunner sedan: 2013
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Bergvärme i Sundsvall AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bergvärme i Sundsvall AB

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Miljöcertifierad

Läs mer

Miljöcertifiering innebär att verksamheten prövar om dess sätt att arbeta för en bättre miljö uppfyller kraven i ISO 14001 - kraven ingår i en serie av standarder definierade av det globala standardiseringsorganet ISO.

certifikatlogo

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

Läs mer

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen (SKVP) är branschorganisationen som samlar tillverkare, importörer, installatörer, samt serviceföretag inom frys-, kyl- och värmepumpbranschen. Svenska Kyl & Värmepumpföreningen ska initiera och genomföra aktiviteter som skapar lönsamhet i medlemsföretagen samt bidrar till att utveckla företagens marknad inom kyla, värme, energi och miljö.

Omdömen

avatar

Mycket bra

via Rörmokare, Sundsvall

Mycket trevligt bemötande vid första kontakten, fast inte jag var hemma när installationen gjordes var det ett mycket snyggt arbete dom gjort, även mycket bra städat. Kan bara säga att dom gjort mycket gott intryck på alla sätt.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga