Företagets logotyp

Bergsätter Entreprenad AB

Omdömen (1)

B

Daniel

  • Medlem på Dorunner sedan: 2011
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Bergsätter Entreprenad AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bergsätter Entreprenad AB

välkommen till bergsätter entreprenad

vi gör det mesta inom markarbeten

Exempel
pooler
dräneringar alla förekommande
stambyten
enskilda avlopp
trädfällningar
utkörning av material
tomt planeringar
asfaltering
plattläggning

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Referenser

 

 

 

 

Omdömen

avatar

Bra att göra med

via Ny trappa till kyrkogård, Askersund (GRATIS)

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga