B

Berglund & Björndal Måleri Aktiebolag

Omdömen (0)

B

Tomas Berglund

  • Box 566, 14633 Tullinge
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Berglund & Björndal Måleri Aktiebolag ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Berglund & Björndal Måleri Aktiebolag

Vi är ett målningsföretag som startade år 1996. Våra kunder är mindre och medelstora byggfirmor samt privatpersoner. Vi är i dag 5st målare så vi kan även ta på oss större arbeten. Vår målsättning är att alltid ha en nöjd kund.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Omdömen

Berglund & Björndal Måleri Aktiebolag har inte fått något omdöme ännu.