Företagets logotyp

Benecia Bygg & Badrum AB

Omdömen (0)

B

Yery Coca

  • Klackvägen 16, 126 39 Hägersten
  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Benecia Bygg & Badrum AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Benecia Bygg & Badrum AB

Hejsan!
Vi på Benecia Bygg har ett stor erfarenhet på inomhusrenoveringar allt från badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, golvläggning och behandling till totala lägenhetsrenoveringar.
Vi ger alltid trygghet och kvalitet till våra kunder.
Mvh Yery

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

Läs mer

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades av ett flertal plattsättningsföretag i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

Referenser

Lägenhetsrenovering

Vi har renoverat hela lägenheten, vi har slipat och behandlad golvet, kök och badrummet helrenoverades, hela lägenheten målades om. Björn Andersson Tomtebogatan 44 Stockholm 073 461 1014

 

Omdömen

Benecia Bygg & Badrum AB har inte fått något omdöme ännu.