Företagets logotyp

BDS/Antons Car Service AB

Omdömen (0)

B

Anton Admoon

  • Klockarvägen 94, 15161 Södertälje
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

BDS/Antons Car Service AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om BDS/Antons Car Service AB

Letar du efter en kvalificerad bilverkstad som gör allt för din bil? Då har du kommit rätt. Låt oss på BDS/Antons Car Service ta hand om bilen!

Vi på BDS/Antons Car Service servar och reparerar alla bilmärken. Vi kan hjälpa dig med allt från oljebyte, däckbyte och grundlig bilservice till större reparationer som byte av avgassystem eller motorbyte. Hos oss hittar du ett brett sortiment av reservdelar och biltillbehör av högsta kvalitet. Och oavsett vilket märke du kör, så har vi originalreservdelar till bra priser.

Tack vare våra långa erfarenhet kan du lita på att vi alltid tar hand om din bil på bästa sätt. Vår bilservice och stämpel i serviceboken är likvärdig den du får hos din märkesverkstad.

Till oss på BDS är du alltid välkommen med frågor om bilen. På våran bilverkstad finns serviceinriktade och professionella mekaniker som gärna ställer upp med rådgivning. Vare sig det gäller allmänna frågor om hur du tar hand om din bil på bästa sätt eller om du behöver felsökning inför en eventuell reparation. Och kom ihåg att inga frågor är för dumma och vi har dessutom svar på de flesta. Tack vare våra långa erfarenhet i branschen kan du lita på att vi alltid tar hand om din bil på bästa sätt. Du kan tryggt lämna över dina bilnycklar till oss.

Välkommen till BDS/Antons Car Service!

Omdömen

BDS/Antons Car Service AB har inte fått något omdöme ännu.