Företagets logotyp

Badrumseliten i Uppsala AB

Omdömen (3)

Kontaktperson

Josef Lahti

 • Törnby 4, 75594 Uppsala
 • Medlem på Dorunner sedan: 2019
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Badrumseliten i Uppsala AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Badrumseliten i Uppsala AB

Badrumsrenovering med fokus på detaljer!

Med Badrumseliten i Uppsala får du inte bara ett nytt badrum utan ett genomtänkt koncept som vilar på hållbara värderingar, innovativ design och utmärkt service.

-Kvalitetsgaranti
Vi lämnar alltid kvalitetsdokument och 10 års garanti på tätskiktet!

-Tidsplan
Vi lämnar alltid en fast tidsplan som säkerställer att badrummet blir klart i tid!

-Trygghet
För din trygghet lämnar vi alltid ett fast pris, så man vet vad det kommer att kosta

Förverkliga dina drömmar – utan huvudvärk!

Vill du renovera ditt badrum men tycker att det känns svårt att komma igång? Vi hjälper dig att översätta dina tankar och idéer till något som kanske ett av Uppsalas bästa byggbolag kan förverkliga.

Kvalité & erfarenhet – Vi är din kunnige vän som översätter dina tankar och idéer till precis det du drömmer om.

Tydliga offerter – Inget snack, med oss vet du precis vad du köper.

Enkelhet – Att välja rätt bolag idag är svårt. Vi tror på det personliga mötet med en transparent och öppen kommunikation genom hela processen.

Att renovera ska inte behöva vara krångligt!
Träffa oss och få offert – helt kostnadsfritt!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Referenser

 

 

 

 

Omdömen

avatar

Supernöjd

Allt igenom har fungerat utmärkt. Bra kommunikation, duktiga hantverkare, rent och snyggt under arbetets gång, lyssnar på kundens önskemål.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Professionella, pålitliga och kunniga

Professionella från första möte till avslutat projekt. Hade oss som kund i fokus, var snabba med att svara på samtal och e-mail. Tydlig arbetsplan som följdes. Bra priser. Kunniga hantverkare där det var tydligt att de brydde sig om både kund och resultat. Hjälpsamma, engagerade och pålitliga. Gick utöver sina ordinarie arbetsåtaganden och kom tillbaka och hjälpte oss byta både blandare och duschstång som vi själva köpt som inte höll måttet. Som kunder kände vi oss trygga i arbetsprocessen och blev väldigt nöjda med resultatet! Kan verkligen varmt rekommendera Badrumseliten. De är ett pålitligt och kunnigt företag i alla led.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Klinker & kakel i nytt badrum, Uppsala

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga