Företagets logotyp

Badrumsbesiktningar Stockholm AB

Omdömen (0)

B

Sajad Mirkhalafi

  • Valhallavägen 114, 11441 STOCKHOLM
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Badrumsbesiktningar Stockholm AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Badrumsbesiktningar Stockholm AB

Vi är specialiserade på besiktningar av badrum. Vi arbetar för att säkerställa att allt sköts korrekt under din badrumsrenovering och för att ge dig full kontroll. Därför är alla som arbetar på Badrumsbesiktningar certifierade och godkända besiktningsmän med specialistkompetens inom våtrum, VVS och stambyte.

Vi är certifierade av RISE (Research Institutes of Sweden), anslutna till SBR (Svenska Byggingenjörers Riksförbund) samt utbildade och listade hos branschorganisationerna Byggkeramikrådet, Säker Vatten och BRiF (Branschföreningen för Relining i Fastigheter). Vi är även medlemmar i SBRs expertgrupp för entreprenadbesiktning, Sveriges Handelskamrar och Entreprenadrådet.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

SBR

Läs mer

SBR Byggingenjörerna är en ideell yrkesorganisation för ingenjörer inom bygg- och fastighetsbranschen. SBR:s syfte är att utveckla medlemmarnas yrkeskunnande samt värna om ansvarskänsla och kvalitet i yrkesutövningen.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Sveriges Handelskamrar

Läs mer

certifikatlogo

BRiF (Branschföreningen Relining i Fastigheter)

Läs mer

certifikatlogo

RISE (Entreprenadbesiktning)

Läs mer

certifikatlogo

ER (ENTREPRENADRÅDET)

Läs mer

Referenser

Rekommenderat företaget

Ett välrekommenderat besiktningsföretag. Gå in på https://www.reco.se/badrumsbesiktningar-ab?q=badrums

 

Sofia Wallmark

Jag anlitade Badrumsbesiktningar för att jag behövde göra en statusbesiktning av badrummet i min nyinköpta lägenhet. Allt gick väldigt snabbt och smidigt och jag fick jättefin service av Sajad som var här. Mitt badrum var i allt annat än bra skick visade det sig tyvärr och Sajad har därför även varit behjälplig som sakkunnig i min rättstvist mot säljarna av lägenheten. Nu ska jag renovera badrummet och då kommer Badrumsbesiktningar att vara med under den resan också vilket känns väldigt tryggt. Jag kan verkligen rekommendera det här företaget - de är otroligt kunniga, proffsiga och serviceinriktade och när det gäller badrum, som är så komplicerat och kostsamt, så är det precis ett sådant företag man vill anlita. Två tummar upp!!

Oscar Lundberg

Använt trestegsbesiktning och är otroligt nöjd med servicenivå, tillgänglighet och yrkesstoltheten. Vansinnigt kompetenta besiktningsmän som noggrant går igenom de olika stegen och ser till att minsta detalj blir korrekt utförd av entreprenören vilket ger stor trygghet. Rekommenderas till alla som renoverar badrum!

Hedvig Forselius

Vi anlitade Badrumsbesiktningar för en trestegsbesiktning av badrum. Oerhört professionellt bemötande (av ansvarig besiktningsman Sajad Mirkhalafi) i alla led i processen och tjänsten överträffade våra förväntningar. Bästa utgiften i hela renoveringen och en stor trygghet både för oss och bostadsrättsföreningen.

Maria Ragnarsson

Jag anlitade en byggfirma till att renovera två badrum. Det var först när jag anlitade Badrumsbesiktningar AB som jag kunde känna mig trygg och sova gott igen. Besiktningsmannen gjorde en så kallad trestegsbesiktning där det ingick att besiktiga varje moment i renoveringen, från början till slut. Det förekom fel som hantverkaren fick åtgärda innan nästa moment påbörjades. Nu har jag två färdigställda badrum som jag dessutom vet att en tredje, utomstående part har godkänt. Det är otroligt prisvärt, nästan för billigt, att anlita Badrumsbesiktningar AB med tanke på hur dyrt det kan bli om något går fel. Jag rekommenderar ALLA att göra detta!

Torbjörn Frank

Vi renoverade två badrum och efter mycket strul med hantverkarna anlitade vi Badrumsbesiktningar AB. Vi blev väldigt imponerade av Sajads professionalism och kunnighet. Tack vare honom fick vi ordning på bland annat alla de dokument som krävs vid en badrumsrenovering och vi kunde äntligen sova lugnt om nätterna utan oron för att ha missat någon detalj. Om vi genomför någon ytterligare renovering så kommer vi absolut anlita Badrumsbesiktningar igen.

Nicklas Bromé

Oerhört nöjda! Väldigt proffsiga, hjälpsamma och pragmatiska i en för oss obekant miljö. Andra gången vi anlitade Badrumsbesiktningar (ny fastighet). Det är väldigt skönt med en oberoende part att ha vid sin sida som kvalitetssäkrar entreprenörens arbete. De hittade en del saker även denna gång som åtgärdades och förhoppningsvis hjälper till att undvika onödiga komplikationer längre fram. I tillägg till kunskapsnivån så har de en hög servicenivå. Alltid flexibla med besiktningstider om ändringar i tidplan och även väldigt duktiga på att navigera oss som lekmän i vilken typ av risk olika brister har och vad vi som köpare av entreprenadtjänster ska tänka på! Allt som allt rekommenderar jag alla som funderar på att göra en våtrumsrenovering att använda sig av Badrumsbesiktningar! En liten peng i sammanhanget som minimerar risken att stå med onödiga, kostsamma och tidskrävande komplikationer

Bilge Befrits

Inför min badrumsrennovering träffade jag omkring 16-20 olika entrepenörer. Dels tog jag in offerter via offerta dels via vänner och bekantas rekommendationer. Alla var trevliga och gav kompetenta intryck samt sa sig ha alla nödvändiga behörigheter. Jag insåg dock att jag själv saknade kompetens att avgöra vilket företag jag skulle använda. Jag anlitade därför Badrumsbesiktningar AB som först gjorde en hanterverkar koll vilket gjorde det lättare för mig att fatta ett medvetet beslut kring vilken entrepenör som jag skulle gå vidare med. Badrumsbesiktningar levererade snabbt en rapport som bl.a. gjorde de utvalda företagens behörigheter eller avsaknad av behörigheter tydligt åskådliggjorda. I slutändan hittade jag en entrepenör som antigen själv eller genom underentrepenörer hade rätt behörigheter. Jag anlitade även Badrumsbesiktningars trestegsbesiktning, vilket jag är väldigt glad för eftersom det visade sig behövas trots att jag anlitat hantverkare med rätt behörigheter. Genom trestegsbesiktningen kunde felen, även om de inte var stora, justeras under arbetetsgång så att slutresultatet blev ett badrum godkänt enligt alla gällande regler. Under hela resan var badrumsbesiktningar lätt tillgängliga, svarade alltid på frågor samt var trevliga och professionella i sitt bemötande. Jag kände mig trygg i att allt gick rätt till. Om jag någon gång rennoverar ett ytterligare badrum kommer jag definitivt använda deras tjänster igen.

Karin Shultz

Vi beställde en förbesiktning och blev så proffsigt och väl bemötta att vi även beställde ett trestegspaket för att få hjälp hela vägen. Vår besiktningsman Sajad är pålitlig, noggrann, vänlig och kunnig. Det har varit en bra kommunikation rakt igenom och de entreprenader vi valde att arbeta med verkar tyckt det kändes bra att det fanns en besiktningsman med i bilden. Vi rekommenderar varmt att ta in Badrumsbesiktningar AB. De har levt upp våra förväntning.

Veronika Hamberg

Fantastisk bra hjälp. Kommer aldrig renovera utan en besiktningsman som håller mig i handen genom en renovering av ett badrum. Det ger en trygghet i att veta att allt blir gjort korrekt då jag själv inte kan kontrollera det.

Omdömen

Badrumsbesiktningar Stockholm AB har inte fått något omdöme ännu.