Företagets logotyp

AVLOPPSPOLAREN

Omdömen (0)

A

Bengt Löfquist

  • STANSTORP SKOGSTORPSVÄGEN 2, 24391 Höör
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

AVLOPPSPOLAREN ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om AVLOPPSPOLAREN

På Avloppspolaren utför vi underhåll av era rörsystem med högtrycksspolning. Allt från förebyggande underhållsspolning till akuta spolningsåtgärder. I samband med spolning kan vi även filma och bedöma rörens skick .

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

Omdömen

AVLOPPSPOLAREN har inte fått något omdöme ännu.