Företagets logotyp

Assemblin El AB

Omdömen (2)

A

Leif Thorström

  • ÄNGSVAKTAREGATAN 7A, 44138 ALINGSÅS
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Assemblin El AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Assemblin El AB

Smarta lösningar inom elteknik
Inget uppdrag inom el är det andra likt. Därför skräddarsyr vi en lösning för dig och din fastighet, anläggning eller industri.

Vårt erbjudande omfattar alla typer av elinstallationer, från svagström till högspänning upp till 24 kV. Vi hjälper dig även med data och telekom, säkerhet, automation och elverkstad. Tack vare våra erfarna industrielektriker och -projektledare kan vi anta alla sorters uppdrag inom industri: till exempel processindustri, kärnkraft och gruvor.

Genom rätt kompetens och rätt resurser tar vi ditt elprojekt hela vägen från idé till komplett installationslösning, samt tar ansvar för service.

Allt inom elentreprenad
Inom konstruktion har vi erfarenhet av att arbeta med allt från komplexa anläggningar till mindre omfattande konstruktioner. Vi har lång erfarenhet av krav på kvalitet och ständiga förbättringar. Detta bidrar till att vi genom åren byggt på oss en stor kompetens inom konstruktion.

Våra installationslösningar inom el är skräddarsydda efter dina behov. Vi levererar alltid med ekonomi och hållbarhet i fokus. Vår breda kompetens sparar både tid, pengar och miljö och garanterar ett hållbart resultat. Tillsammans väljer vi den projektform som lämpar sig för ditt projekt.

Flera fördelar med vår service inom el
Med regelbunden service kan du sänka dina energikostnader och undvika tidsödande driftstopp och dyra reparationer på din fastighet, anläggning eller industri. Dessutom säkerställer vi att du lever upp till lagar och förordningar. Vi hjälper dig med löpande underhåll, akuta åtgärder och ombyggnationer. Det gäller både på installationer vi själva utfört eller på installationer du köpt genom en annan leverantör.

Energioptimering är en viktig del av vårt servicepaket, eftersom det påverkar både din miljöpåverkan och din driftsekonomi. Vi kan tipsa om kloka energilösningar för bostaden, fastigheten eller verksamheten. Hur stora insatser det handlar om varierar beroende på objektet. Vi finns alltid till hands för att erbjuda en energianalys, som sedan följs av åtgärdsförslag. Efter utfört arbete gör vi en uppföljning för att försäkra oss om att vi nått de uppsatta målen.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kvalitetsledning (ISO9001)

Läs mer

ISO 9001 är en internationell standard för kvalitetsledning som bygger på ett antal grundläggande principer. Om man har ett ledningssystem som baseras på kraven i standarden kan man få sitt ledningssystem certifierat.

certifikatlogo

Miljöcertifierad

Läs mer

Miljöcertifiering innebär att verksamheten prövar om dess sätt att arbeta för en bättre miljö uppfyller kraven i ISO 14001 - kraven ingår i en serie av standarder definierade av det globala standardiseringsorganet ISO.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

Auktoriserad elinstallatör (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Auktoriserad enligt Elsäkerhetsverkets föreskrifter för elinstallationsarbete.

certifikatlogo

Registrerat elinstallationsföretag (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Registrerad hos Elsäkerhetsverkets som elinstallationsföretag.

Omdömen

avatar

Byte elcentral

via Byte av elcentral, Alingsås

Verkligen nöjd med jobbet. Riktigt bra helnöjd.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Elinstallationer, Alingsås

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga