{[ message.text ]}

  • Medlem på Dorunner sedan: 2009
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Arkitektgruppen GKAK AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Arkitektgruppen GKAK AB

Arkitektgruppen GKAK AB är verksam inom hela fältet av arkitekttjänster, från program, detaljplaner, husprojektering till inredning. Från små till stora projekt. Vi har idag två kontor och baser för vårt arbete; i Norrköping och på Kungsholmen i Stockholm. Under hösten 2008 startar vi upp företaget We Think AB i Göteborg.

I vårt företag finns förutom nytänkande inom arkitektur en stor kunskap och erfarenhet inom det breda fältet av projekt vi arbetar i; alla typer av bostäder, industri, kontor, skolor, hotell, köpcentra, sjukhus, vårdboende och antikvariska byggnader.

När en byggnad blir till både startar och slutar arbetet med människor och deras upplevelser och idéer. Alla processer är beroende av olika samarbeten mellan människor. Vi på GKAK är vana vid att samarbeta både internt och externt, beroende på olika krav som ställs i aktuella projekt.

Vi tycker också att det är viktigt att ha kul tillsammans, för projekten blir helt enkelt så mycket bättre då. Du är alltid välkommen in för att hälsa på hos oss, oavsett om du har en idé, behov av våra tjänster eller är nyfiken på att samarbeta med oss på något annat sätt.

Inredning butik
Inredning hem & homestyling
Inredning kontor & fastighet
Boxholm
Finspång
Kinda
Linköping
Mjölby
Motala
Norrköping
Söderköping
Vadstena
Valdemarsvik
Ydre
Åtvidaberg
Ödeshög

Certifikat & Intyg

Arkitektgruppen GKAK AB har inte lagt in några certifieringar ännu.

Referenser

Arkitektgruppen GKAK AB har inte lagt in något referensjobb ännu.

Arkitektgruppen GKAK AB har inte fått något omdöme ännu.

Karta