Grimstorpet Trädgård och Belysning

Om Grimstorpet Trädgård och Belysning

  • ANGELIE HAMNGREN

  • Grimstorpet 1,514 95 Grimsås

  • Medlem sedan 2016-11-15

Angelie och Claes. Det är vi som driver Grimstorpet Trädgård & Belysning. Angelie är trädgårdsmästaren och Claes elektrikern (jodå, det hade kunnat vara tvärtom, men nu blev det inte så). Allting började när vi flyttade hit, till den gamla gården Grimstorpet. Angelie, som har naturbruk och ekologisk trädgårdsodling såg möjligheterna direkt. Hon drivs av ett genuint odlarintresse när hon inte hängde i stallet eller uppfostrade barnen. Snart började en trädgård växa upp runt vårt hus som Claes ägnat mycket tid åt att renovera (efter Angelies direktiv). Trädgården växte, vi byggde ett växthus och odlingsbäddar och rabatter blev bara större och mer prunkande.

Efter några år började vi visa upp vår trädgård för intresserade, då hade Angelie gått med i Hestra Trädgårdsförening och så småningom insåg vi att vi ville starta eget. Vi ägnade ju ändå så mycket tid åt vår trädgård, folk var nyfikna och ville se vad vi höll på med, och rätt som det var upptäckte vi att vi faktiskt drev ett företag.

Angelie är även certifierad fruktträdsbeskärare.

Claes är utbildad som både industri- och installationselektriker och har såklart elbehörighet. Det Claes tycker är allra roligast är belysning och byggnation i trädgård!

Så har vi Bertil som jobbar hos oss! Bertil har motorsågkörkort ända upp till storm. Han är kunnig inom både fastighet och trädgård och utbildad inom el /tele-, styr- och regler. Bertil klipper de rakaste häckarna och skär de snyggaste kanterna. Han är även väldigt duktig med motorsågen. Bertil är en god vän som funnits med hos oss sedan 2000.

Nu har vi fått en Christina som jobbar hos oss med! Christina är en glad och framåt tjej med mycket motor i. Inget är jobbigt eller svårt. Hon är ansvarig för städ och fönsterputsning så det är hon som dyker upp vid såna jobb. Hon är även ute och jobbar med oss andra . Christina har gått en trädgårdsutbildning i Tvååker inom skötsel och anläggning. Det är aldrig tråkigt när man är ute och jobbar med Christina.

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Områden

Borås
Falkenberg
Gislaved
Gnosjö
Svenljunga
Tranemo
Ulricehamn
Vaggeryd
Värnamo

Se fler områden

Dölj områden

x

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.