Företagets logotyp

ANGELIE HAMNGREN

Omdömen (1)

A

ANGELIE HAMNGREN

  • Grimstorpet 1, 51495 Grimsås
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

ANGELIE HAMNGREN ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om ANGELIE HAMNGREN

Angelie och Claes. Det är vi som driver Grimstorpet Trädgård & Belysning. Angelie är trädgårdsmästaren och Claes elektrikern (jodå, det hade kunnat vara tvärtom, men nu blev det inte så). Allting började när vi flyttade hit, till den gamla gården Grimstorpet. Angelie, som har naturbruk och ekologisk trädgårdsodling såg möjligheterna direkt. Hon drivs av ett genuint odlarintresse när hon inte hängde i stallet eller uppfostrade barnen. Snart började en trädgård växa upp runt vårt hus som Claes ägnat mycket tid åt att renovera (efter Angelies direktiv). Trädgården växte, vi byggde ett växthus och odlingsbäddar och rabatter blev bara större och mer prunkande.

Efter några år började vi visa upp vår trädgård för intresserade, då hade Angelie gått med i Hestra Trädgårdsförening och så småningom insåg vi att vi ville starta eget. Vi ägnade ju ändå så mycket tid åt vår trädgård, folk var nyfikna och ville se vad vi höll på med, och rätt som det var upptäckte vi att vi faktiskt drev ett företag.

Angelie är även certifierad fruktträdsbeskärare.

Claes är utbildad som både industri- och installationselektriker och har såklart elbehörighet. Det Claes tycker är allra roligast är belysning och byggnation i trädgård!

Så har vi Bertil som jobbar hos oss! Bertil har motorsågkörkort ända upp till storm. Han är kunnig inom både fastighet och trädgård och utbildad inom el /tele-, styr- och regler. Bertil klipper de rakaste häckarna och skär de snyggaste kanterna. Han är även väldigt duktig med motorsågen. Bertil är en god vän som funnits med hos oss sedan 2000.

Nu har vi fått en Christina som jobbar hos oss med! Christina är en glad och framåt tjej med mycket motor i. Inget är jobbigt eller svårt. Hon är ansvarig för städ och fönsterputsning så det är hon som dyker upp vid såna jobb. Hon är även ute och jobbar med oss andra . Christina har gått en trädgårdsutbildning i Tvååker inom skötsel och anläggning. Det är aldrig tråkigt när man är ute och jobbar med Christina.

Omdömen

avatar

Supernöjd

via Klippning av häck, Smålandsstenar

Snabb leverans och bra utfört.

Svar från ANGELIE HAMNGREN

Tack så mycket! Vi är väldigt glada för det här omdömet. Välkommen åter och ha en skön sommar! Angelie. Bertil och Christina på Grimstorpets Trädgård och Belysning

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga