Företagets logotyp

Andreas Kautz - Byggtjänst

Omdömen (0)

Kontaktperson

Andreas Kautz

  • Storgatan 2, 385 40 Bergkvara, 38541 Bergkvara
  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Andreas Kautz - Byggtjänst ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Andreas Kautz - Byggtjänst

Andreas Kautz Byggtjänst ställer höga kvalitetskrav både på vårt eget arbete och på de material vi använder. Kundservice är A och O för oss och vi är lyhörda för Era önskemål och hjälper gärna till med förslag och tips på olika lösningar.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Kvalitetsledning (ISO9001)

Läs mer

ISO 9001 är en internationell standard för kvalitetsledning som bygger på ett antal grundläggande principer. Om man har ett ledningssystem som baseras på kraven i standarden kan man få sitt ledningssystem certifierat.

certifikatlogo

Miljöcertifierad

Läs mer

Miljöcertifiering innebär att verksamheten prövar om dess sätt att arbeta för en bättre miljö uppfyller kraven i ISO 14001 - kraven ingår i en serie av standarder definierade av det globala standardiseringsorganet ISO.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

Referenser

Ann Lundell

Vi har delat garaget och har byggt in ett rum. Kopplade sen ihop bohus med garagets nytt rum.

 

Omdömen

Andreas Kautz - Byggtjänst har inte fått något omdöme ännu.