Företagets logotyp

Andersson & Ärneman i Stockholm AB

Omdömen (0)

A

Krister Nygren

  • Brunskogsbacken 32, 12371 Farsta
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Andersson & Ärneman i Stockholm AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Andersson & Ärneman i Stockholm AB

Vi är ett VVS företag som har funnits över 90 år i branschen. Vi etablerade oss inom VVS-branschen 1927. Varför har Andersson & Ärneman kunnat hålla sig som en ledande aktör inom VVS-branschen. Vi sätter alltid kunden i fokus genom att leverera kompetent personal som är specialiserade i alla områden inom VVS.
Vi är specialiserade inom service, renoveringar och medicinska gaser. Vi riktar oss till företag såsom privatpersoner , fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

Omdömen

Andersson & Ärneman i Stockholm AB har inte fått något omdöme ännu.