Företagets logotyp

Amegra Bygg Kakel.AB

Omdömen (2)

Kontaktperson

Artur

  • SYRENGATAN 18 C, 43443 Kungsbacka
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Amegra Bygg Kakel.AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Amegra Bygg Kakel.AB

Vi följer kollektivavtal med Byggnads.

Hej! Amegra Bygg Kakel AB, (Orgnr: 559223-4586) Är säkerhet samt kvalitet är ledorden för bolaget. Våra tjänster innebär utförande av olika sorters snickeri som exempelvis- Bygg,tillbyggnad, gipsning, parkettläggning, köks-, fönster- och dörrmontering osv. Jag som driver företaget har mer än 20 års erfarenhet inom byggbranschen med yrkesbevis. . Har även genomgått byggarbetsmiljösamordnings utbildning BAS-P/BAS-U Med vår erfarenhet samt kompetens garanterar vi kvalite jobb när ni anlitar oss. Vi finns i Kungsbacka och utför tjänster i hela Halland samt Västra Götalands län. Hör gärna av er!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

Köksrenovering

Köksrenovering i Angered

 

Byta Fönsterna

Byta fönsterna i Möldal Referens Vincent Friden 0706990474

 

GOLVLÄGNING

Golvlägning

 

Renovering

Renovering efter fuktskador Referens Sebastiano 0720432689

 

Golvläggning

Amegra har lagt in ny parkett hos mig i vardagsrum och sovrum. De var noggranna och trevliga och gav bra tips när jag funderade över olika alternativ. Resultatet blev mycket bra. Lena Anderson 0739996670

 

Golvläggning

Jag anlitade Amegra för ett ganska litet jobb i mitt kök men ändå tog sig Arturas tid till att komma för att mäta, ge bra förslag och sedan återkomma efter jobbet. Offerten skickades väldigt snabbt, jobbet utfördes snabbt och proffsigt och kommunikationen under arbetet var jättebra. Det märks att Arturas har lång erfarenhet men han är också noggrann och rak i sin kommunikation. Johan Sjöström 0725655855

 

Staket Alu plåt 25 års garanti

Staket Alu plåt 25 års garanti

 

Omdömen

avatar

Snabb och trevlig

Snabb och trevlig service med snyggt resultat till ett mycket bra pris.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Very cooperative and professional

I had this firm for fixing front/entrance door for my house. They were very professional, and finshed the job with superb quality and on time. i am very happy by their work and highly recommend them. i am going to use their service again for changing windows in future.

Svar från Amegra Bygg Kakel.AB

Tack Garima Singh

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga