Företagets logotyp

Alstad Allservice AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Reza .

  • Lilla Högestensgatan 5, 21632 Limhamn
  • Medlem på Dorunner sedan: 2021
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Alstad Allservice AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Alstad Allservice AB

Om oss
Vi på Alstad Allservice AB är precis det som namnet antyder, en allservice. Med vårt breda utbud av tjänster kan vi hjälpa till vid de flesta skeden i livet. Våra medarbetare är noggranna, välutbildade och professionella i allt de gör. Företaget är stationerat i Limhamn, men vi tar oss an uppdrag även på andra närliggande orter i närheten av Malmö.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

Auktoriserat Serviceföretag

Läs mer

Auktorisationen är skapad för att stärka branschens rykte genom att kontrollera och framhålla seriösa företag på marknaden.

certifikatlogo

AB Svensk Våtrumskontroll, GVK

Läs mer

GVK är en stiftelse som består av organisationer och företag som arbetar för att komma tillrätta med vattenskador i Svenska våtutrymmen. Via GVK ger dessa organisationer och företag tillsammans ut branschregler för tätskikt i våtrum. Det gemensamma målet är att minska vattenskadorna i våra våtutrymmen.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Referenser

total renovering Höllviken

renovering av hela huset

Omdömen

Alstad Allservice AB har inte fått något omdöme ännu.