Akribit AB

Om Akribit AB

  • Boel Hambraeus

  • Valhallavägen 128 A,114 41 STOCKHOLM

  • Medlem sedan 2015-03-10

Akribit AB Bygg och Inredning är ett komplett och väletablerat företag inom byggbranschen. Vi utför alla vanliga tjänster inom byggnation, renovering inne och ute samt till- och ombyggnationer för både privatpersoner och företag.

Vi har en tydlig och etablerad värdegrund där hög kvalitet och goda kundrelationer står i centrum. Företaget grundades 2015 av Boel Hambraeus och Jozef Cichocki efter över 40 år i branschen med eget företag. Vi utför såväl mindre byggnationer och renoveringar som totalentreprenad för stora projekt där vi samordnar de olika hantverksgrupper som är involverade.

Vi har ett väl utbyggt samarbete med mycket kompetenta underentreprenörer och leverantörer och använder endast kvalitetsmaterial.

Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar inom Stor-Stockholm och fokuserar på att skapa ett bra och nära samarbete med kunden.

Vi erbjuder garantier på utfört arbete, har erforderliga entreprenadförsäkringar och är anslutna till Villaägarnas trygghetspaket Garanterat Renoverat™.

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag
x

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.