Företagets logotyp

A.I professional

Omdömen (1)

Kontaktperson

Rebea Abdelahad

  • Bellmansgatan 4 B Lgh 1101, 63237 Eskilstuna
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

A.I professional ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om A.I professional

Hej,
Vi på AI Professional vill hjälpa er med er förfrågan.
På grund av rådgivande tider med covid-19 vill vi försäkra dig om att vi ska följa alla riktlinjer enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer. Personalen har intetsägande annat med sig egna handdukar för att torka händerna på och desinfektion.
Vi spritar nycklar och handtag vid överlämning och mottagande av nycklar. Vi vill också försäkra om att vi aldrig skickar ut personlig med det minsta förkylningssymtom.

Vi kommer att höra av oss till er under dagen.

Kaiss Haddad
AI Professional
+4673567489
OBS. I dagsläget har vi rabatt upp till 20% vid första uppdrag.

Omdömen

avatar

Okunniga och oproffsigt

via Trädgårdsskötsel, Hållsta

Vi gick igenom vad som skulle utföras: Nedsågning av träden, buskarna och uppgrävning av rötterna både i buskaget samt den nedsågade häcken och jämnar till marken efter sig och köra bort allt borttaget material. Vi kommer överens om ett fast pris om 5000kr efter RUT. När företaget börjar utföra sina uppgifter kan dom helt plötsligt inte ta bort trädets rot eller alla rötter i den nedkapade häcken. En stor del av trädgården är i nuläget i totalt kaos med ris, kvistar, slirspår efter deras bil, fimpar ligger kastade i gräset samt utan vår vetskap tagit trädgårdsslangen och spolar vatten över rötterna i häcken. Jag poängterar då att företaget inte klarar av att fullfölja det uppdrag jag anlitat dom för och ber dom att genast avsluta och avlägsna sig. Vi kom då på plats överens om att min kostnad skulle bli 1500kr efter RUT. 250kr/h X 6h. Sedan skickas det en faktura på 2500kr där det är tillagt resekostnad och släphyra vilket det inte nämnts någonting om. Ergo: Sök vidare efter annat företag anser jag.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga