A

Ahlboms Måleri Aktiebolag

Omdömen (0)

A

Anders Ahlbom

  • Trosalundsgatan 4, 61932 TROSA
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Ahlboms Måleri Aktiebolag ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Ahlboms Måleri Aktiebolag

Välkommen till Ahlboms Måleri AB, ett Måleriföretag med mer än 30 års erfarenhet i branschen. Vi har lång erfarenhet av att jobba med såväl privatpersoner som Brf föreningar och även byggföretag. Vi åtar oss alla i branschen förekommande arbeten, både hos privatpersoner och på uppdrag av andra företag. Ahlboms Måleri ägs och drivs av Anders Ahlbom med personal, som alla har arbetat 30 i branschen.

Med oss som partner får du alltid ett trevligt bemötande, tydliga prisuppgifter och ett arbete som håller högsta kvalitet.

Vi har nöjd kundgaranti med ansvarsförsäkring samt hjälp att ordna kring ROT-avdraget. Allt för att ni ska känna trygghet.

Vi är medlemmar i arbetsgivarorganisationen Måleriföretagarna.

Välkommen att kontakta oss för fri offert och rådgivning.

Med Vänlig Hälsning
Anders Ahlbom med personal

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Måleriföretagen

Läs mer

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

Omdömen

Ahlboms Måleri Aktiebolag har inte fått något omdöme ännu.