Företagets logotyp

SaVi Städ

Omdömen (0)

Kontaktperson

Agnieszka Glinska

  • GÅNGE-ROLFS GATA 35, 25362 Helsingborg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

SaVi Städ ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om SaVi Städ

Trött på konstant rengöring? Känner du dig jämt jagad av dammråttor, eller så kanske önskar du dig mer tid åt andra saker som till exempel jobbet ,familjen osv ? Isåfall kan vi hjälpa dig med det.

Agnes Städfirma är en liten firma bestående av 6 personer med stor erfarenhet och bra rykte, vilket ni även kan se på våra referenser. Med vår stor kunskap och flexibilitet utför vi alla typer av städning som rengöring av kontor , av huset och tvätta fönster.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Malin

Kan varmt rekommenderas! Vi har haft Agnes städfirma under en längre period och varit mycket nöjda efter varje städtillfälle. Är väldigt duktiga på att organisera och ser på vilka ställen i hemmet det behöver städas lite extra på. Vi har stort förtroende för dom och kommer fortsätta anlita dom !

Caroline

Kan varmt rekommendera Agnes städfirma. De är noggranna och mycket professionella! Vi är mycket nöjda!

Jenny

Ordentligt arbete, trevliga städare som visar hänsyn och vi är mycket nöjda.

Joakim i Lomma

Äntligen har vi hittat den Agnes som städar rent och fint. Serviceminded.

Johan

Grymt bra städfirma! Har provat flera olika och Agnes är klart bäst! Trevligt bemötande o flexibla. Ser själv vad som behöver göras!! //

Henrik i Asmundtorp

Vi är verkligen helnöjda med Agnes Städfirma. De gör ett jättebra och nogrannt jobb, bra kommunikation och flexibla samt tar själva initiativ vad som behöver prioriteras varje städtillfälle.

Karin i Landskrona

Superfint, super snabb, super trevlig, bara det bästa, så rent det blev när du kom in hos oss.Tack Agnes, du är bäst!

Omdömen

SaVi Städ har inte fått något omdöme ännu.