Företagets logotyp

A.C.M Allservice

Omdömen (1)

A

Alem Dizdarevic

  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

A.C.M Allservice ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om A.C.M Allservice

Vi är ett familjeföretag som utför såväl mindre arbeten samt även större projekt med hög kvalité till rimligt pris.

Vi är ett allsidigt företag där vår strävan är att erbjuda våra kunder det bästa inom det mesta.
I nuläget utför vi samtliga arbeten inom Gävleborgs län, och på sikt har vi som mål att även kunna erbjuda våra tjänster i närliggande län.

Vänd Er med förtroende till oss på
A.C.M Allservice,
"Vi finns för Er".

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Köksrenovering i Iggesund

Totalrenovering av kök där vi utfört bla. : - Vattenburen golvvärme - Nytt el ifrån centralen - Spotlights i tak - Öppnat upp fasad och installerat altandörr - Nya vatten ledningar samt avlopp till stam - mm.

Omdömen

profilgranskning avatar
via Badrumsrenovering, Iggesund

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga