Företagets logotyp

Ackenäs Bygg & Montage AB

Omdömen (0)

A

Tommy Ackenäs

  • MARKVÄGEN 11, 16271 Vällingby
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Ackenäs Bygg & Montage AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Ackenäs Bygg & Montage AB

Vi är ett företag med 2 anställda som mestadels utför kökmonteringar. I samband med dessa så gör vi även jobb som golvläggning, målning, kakling och vid större projekt rivning och uppsättning av både bärande och icke bärande väggar. Vi åtar oss att vara entreprenör då vi har alla yrkesgrupper kopplade till oss. En kontakt för hela ditt arbete med ständig återkoppling och diskussion hur vi utför arbetet för att ni som kund ska bli nöjd.

Självklarheter för oss är att utföra jobbet inom överenskommen tid, en ren och snygg arbetsplats, återkoppling och diskussion om hur jobbet löper på.

Vi är stolta över att 2016 vara det företag som vunnit nöjd kund hos Puustelli kök.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

Referenser

Etagelägenhet i Sundbyberg

Kunden ville ha sitt kök på övre våningen i sin etagelägenhet. Vi rev ut hela övre våningen och började om för början, nya upphöjda golv, nya väggar för kök och badrum. Installation av Puustelli kök samt nytt badrum. Kunden heter Andreas Idfledt, 070-388 88 88

 

Puustelli kök

Vi monterar kök åt Puustelli kök i Bromma och på Birger Jarlsgatan. I samband med dessa så utför vi nästan alltid andra renoveringar som golvläggning, målning, kakling mm. Vi har samarbete med alla yrkesgrupper som behövs för kompletta projekt. 2016 vart vi det företag med högst antal nöjda kunder, 100%. Otroligt kul bevis på vårt arbete! Kundnöjdhet montörer 2016 av  Kent Eriksson  den 2017-01-13 13:43 Kategori: Puustelli Service info ​Har glädjen att meddela att vi har flertalet montörer som når upp till vårt kundnöjdhetsmål på 95% nöjda kunder i vår kundnöjdhetsundersökning. De som hamnade i topp när år 2016 summerades är som följer: Tommy Ackenäs  Bromma    20 svar   100% Kontakta Jonas Engström 070-975 63 87

Omdömen

Ackenäs Bygg & Montage AB har inte fått något omdöme ännu.