A

AB Täby Grund och Smide

Omdömen (3)

A

Jim Huldén

 • Medlem på Dorunner sedan: 2019
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

AB Täby Grund och Smide ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om AB Täby Grund och Smide

Är ett litet företag med bred kompetens.
Har verkat som egen sedan -88 inom mark, anläggning, små å stora avlopp/reningsverk, små och stora dräneringar (villa/bostadsrättsföreningar), väg/dike/park, små och stora grunder av alla på marknaden förekommande slag, tillbygnad, renovering av gammla timmerhus/byggnadsvård, badrum, svet/smide, maskinservice, arbetsledning, byggledning, projektledning.
Som ni ser är jag bred i min kompetens och har att göra, men vill bredda min kundstock, då jag föredrar knepiga och utmanande uppdrag (finns nog med folk för dom enkla).
Certifierad och diplomerad som.
Träarbetare/BYN
Mark-anläggare/BYN
Grävmaskin/BYN
Lastmaskin/TYA
Truck/TYA
Svets/SWEDAC
BECE/Digitalt/YKB

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Yrkestrafiktillstånd

Läs mer

Bara den som har yrkestrafiktillstånd får bedriva yrkesmässig trafik. Transportstyrelsen är tillståndsmyndighet och prövar om du är lämplig att få ett trafiktillstånd och driva trafikföretag.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

Tunga lyft (certifikat)

Läs mer

För att bedöma risken med ett lyft måste man ta hänsyn både till bördans vikt och avståndet till bördan. Hur ofta lyften förekommer och hur länge lyftarbetet pågår under arbetsdagen är också faktorer att ta med i bedömningen. Som arbetsgivare tar vi ansvar för att vår personal har nödvändig förståelse, kompetens och verktyg för att minimera slitage på kroppen.

certifikatlogo

Isocert 2

Läs mer

Isocert 2 är en förlängning på Isocert 1 och innebär fördjupade kunskaper inom områdena fuktteori, radon, geoteknik och ISODRÄN-metoden

certifikatlogo

UC Kreditvärdig

Läs mer

Riskklass 3 - Bronssigill Företaget bedöms vara kreditvärdigt. 96,94 - 99,26% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

avatar

Proffsigt utfört

via Svetsare,

Svetsjobb för att reparera ett trasigt flaggstångsfäste, Jim Hulde'n kom på avtalad tid och skapade ett komplett nytt fäste. Mycket proffsigt utfört så jag kan verkligen rekommendera Jim.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd!

Vi har anlitat AB Täby Grund och Smide för flera arbeten i huset. Supernöjd med resultatet! För oss är det viktigt att arbete är utfört på så hoppas bra sätt att vi inte behöver bry sig om att göra om i tjugo år till om inte mer. Och det är precis så företaget jobbar! De bryr sig om resultatet! Rekommenderar stark att anlita! Kommer att göra det själv igen när det behövs!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Svetsare, Norrtälje

Han återkopplade och gjorde ett bra jobb mycket snart efter att han anmält intresse. Jag har inte fått något pris än så jag ger betyget 3/5 där. Det är säkert bra.

Svar från AB Täby Grund och Smide

Tack för det och pris kommer. Var lite special med måttanpassade bitar och hårdborrat i galvat/rostfritt.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga