Företagets logotyp

A-Omsorg AB

Omdömen (0)

A

Jane Sahlin

  • Hagagatan 6, 70340 ÖREBRO
  • Medlem på Dorunner sedan: 2013
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

A-Omsorg AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om A-Omsorg AB

A-omsorg
Vi på A-omsorg utför städuppdrag inom Örebro län och arbetar mot fasta offerter eller mot timdebitering. Allt för att det ska bli så bra och rättvist som möjligt för dig.
Hör gärna med oss vad som blir förmånligast för just ditt uppdrag eller behov!
Vi använder enbart välkända och godkända städprodukter som är säkra bland barn och vuxna samt äldre och all vår personal har fått utbildning i hur dessa produkter ska användas för en säkrare och effektivare städning.
Vi utför:
- Hemstädning
- Kontorsstädning
- Flyttstädning
- Byggstädning
- Trappstädning
- Fönsterputs
- Offentlig miljö
- Trädgårdsskötsel
Om du har egna önskemål, ring gärna och fråga oss.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Miljöcertifierad

Läs mer

Miljöcertifiering innebär att verksamheten prövar om dess sätt att arbeta för en bättre miljö uppfyller kraven i ISO 14001 - kraven ingår i en serie av standarder definierade av det globala standardiseringsorganet ISO.

Omdömen

A-Omsorg AB har inte fått något omdöme ännu.