Företagets logotyp

Ångtvättstäd

Omdömen (0)

Å

Ångtvättstäd

  • Veddestavägen 19, 17562 Järfälla
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Ångtvättstäd ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Ångtvättstäd

Vi står för framtidens hållbara städning och rengöring

Städning har traditionellt varit en tuff verksamhet, tung, smutsig och miljöovänlig. Det tänker vi ändra på genom att använda de modernaste metoderna och maskinerna. Ångtvätt gör både resultatet och även själva städningen renare.

Med ångtvätt minimerar vi miljöpåverkan och vattenanvändningen, samtidigt som bostäder och lokaler blir mer hälsosamma att vistas i. Allt detta gör ångtvätt till framtidens självklara städmetod.

Vi erbjuder flyttstädning till fast pris i Stockholm.

Lämna flyttstädningen och byggstädningen till oss, så får du ett oslagbart resultat tack vare ångtvätt. Ångtvätt är en ny metod som är oerhört effektiv för rengöring av såväl professionella och industriella miljöer som för ditt hem.

Vi hjälper både privatpersoner och företag i hela Stockholm med städning. Miljövänligt och kemikaliefritt, helt rent och med 100% nöjd-kund-garanti!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Almega

Läs mer

Almega är en organisation i Sverige för tjänsteföretag, Almegas rådgivare och juridiska experter ger medlemsföretagen råd och stöd i alla sorters personalfrågor, från anställning till uppsägning.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Omdömen

Ångtvättstäd har inte fått något omdöme ännu.