Företagets logotyp

Åkerslätt trädgård & anläggning i kullabygden

Omdömen (5)

Kontaktperson

Micke Nilsson

 • Medlem på Dorunner sedan: 2017
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Åkerslätt trädgård & anläggning i kullabygden ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Åkerslätt trädgård & anläggning i kullabygden

Välkomna till din trädgårdsanläggare med kunden i fokus.
Jag vill få en personlig kontakt med er och lyssna på era idéer och önskemål, därifrån hittar vi den lösning som passar er bäst, för det är ju tillsammans som vi skapar er drömträdgård!
Vi kan erbjuda bla följande tjänster :
Stenläggning
Murar
Staket
Trädäck
Pergola
Trädgårdsplanering
Häckklippning
Målning utomhus
Skötsel
Bolla idéer
Utför både till privatpersoner samt företag

Har ni några andra planer, så kontakta oss så kommer vi ut och går igenom era tankar och önskemål och därefter ger vi gratis offert eller arbetar löpande, beroende på hur ni vill ha det.

Glöm inte att nyttja rot/Rut-avdraget.

Kolla gärna in på vår FB sida för att se på tidigare utförda projekt.
Åkerslätt Trädgård & Anläggning

Vi ses i trädgården!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Referenser

Häckklippning

En välklippt häck höjer trädgården och skapar en vacker inramning.

 

Trädgårdsdamm

Att skapa något i trädgården med vatten, om det är en damm med växter eller fiskar, porlande vatten, en vattenfontän eller bara en lugn plats där man kan sitta och njuta av sommaren, ger din trädgård Det där lilla extra. En trädgård med liv.

 

Stenläggning

Infart med en gjuten markränna samt stilren entré och stenläggning med trappväg ner till trädgården. Lagd med en standard betongplatta som ger ett stilrent, städat intryck.

 

Stentrappa

Entrétrappa lagd med betongblock och plattor för att ge en stabil grund och ett vackert intryck.

 

Entré med personlighet

Entré med plats för växter eller bara ett mer välkomnande intryck.

 

En plats för njutning

Ett spa-bad installerat och inbyggt med trall och gamla stallfönster för en inbonad och mysig inramning. En plats för njutning för hela familjen året runt.

 

Byte av husgavel

Byte av gavel och vindskivor, målade med en snygg svart färg.

 

Uppfart med hårdfog

Här har vi lagt en ny uppfart med en betongplatta med snygg struktur. Fogat med hårdfog för stark beläggning och underhållsfritt, inget ogräs kommer växa här!

 

Uppfart med mur

Uppfart med munksten och en slottsmur skapar en fin inramning av ytan.

 

Uteplats för ljuva sommardagar

En altan med snyggt mönstrat räcke runt gör ytan levande och skapar plats för familjen att spendera många sommardagar med avkoppling i centrum

 

Gård som fått ett gediget intryck

Här har kunden fått ett gediget intryck med kullersten och smågatsten som bara kommer bli vackrare med åren.

 

Snygg underhållsfri entré/uteplats

En underhållsfri uteplats med havsutsikt för sköna sommardagar. Muren och staketet gör också ytan säker att släppa ut hunden på.

 

Nytt ansikte utåt

Här har kunden fått ny uppfart samt entregång, stenlagd vidare bak i trädgården och ett spa-bad. Staketen delar in ytorna och ger trädgården en tydlig vacker linje

 

Nyskapande från grunden

Här har vi breddat uppfarten, lagt nya gångar runt huset, planat ut och fått en jämn fin nysådd gräsmatta och en snygg stabil stödmur som håller nivåskillnaderna på plats. Ett fint hus, har med denna sista touchen höjt sig ett rejält snäpp och kommer mer till sin rätt

 

Vatten skapar en levande Trädgård

En befintlig trädgårdsdamm har fått en ny look, genom att justera gropens djup, väggarna lutning samt skapat ett vattenfall. Porlande vatten och en lugn harmonisk hörna ger trädgården och dig själv en sinnesfrid och en plats att samla både tankar och energi på.

 

Stödmur inför swim-spa

Här har vi fått möjlighet att hjälpa kunden att ta bort en gammal rabatt och skapa en stödmur för att få en mer stilren och lättskött yta, samtidigt som den skyddar det kommande swim-spat som ska placeras i gropen.

 

Enkelt och stilrent

Bort med det gamla, in med det nya! En tråkig framsida fick nytt liv med en enkelt mur och Tryckimpregnerat staket. Gräsmattan toppdressades och ojämnheter justerades, allt för att ge robotgräsklipparen bästa förutsättningar och ett vackert yttre.

 

En välkomnande framsida

En stenlagd framsida, mjuka böjar på rabatter och en lummig känsla av växter. En välkomnade entré både för gäster som för familjen som bor här. Tänk på att fundera ut hur ni vill lyckas bli av med vattnet på era ytor... Här har vi lagt en markränna över hela bredden, Inga tråkiga vattenpölar och inget som stör ögat.

 

Nybyggd villa - nyskapad Trädgård

En nybyggd villa fick sin utemiljö skapad från grunden. Här fick vi med mycket av våra tjänster, Schaktning Stenläggning Murar Staket Uteplatser Rullat färdig gräs Planterat växter På kort tid gick trädgården från att vara en vildvuxen jordplätt...., till att bli kundens egendesignade drömträdgård, precis så som vi vill ha det!

 

Brf får ny utemiljö

En bostadsförening i Hbg fick en helt ny utemiljö. Inramat med grönt nät och färdig häck för en känsla av "vår trädgård", kryddat med lite rabatter, grillplats och en stor jämn gräsmatta för barnen att speinga runt på.

 

Stabilt med snygga detaljer

En uppfart för tunga bilar! Stora 70x70 betongplattor för att klara den tunga belastningen, kryddat med svensk sliten smågatsten. Detaljer som snyggt bryter av en annars "stel" betongyta

 

Omdömen

avatar

Man får det man betalar för

via Stenläggning 56 kvm, Påarp

Hade kunnat komma undan billigare. Åkerslätt gav mig dock ett tryggt intryck som gjorde att han fick arbetet. Slutresultatet blev mycket bra och är nöjd.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Proffsigt

via Anläggningsarbeten, Helsingborg

Genomförde uppdraget helt enligt överenskommelsen, skötte alla delar av projektet på bästa sätt. Jag är mycket nöjd.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Marksten på uppfart

via Stenläggning, Marieholm

Proffsigt, trevligt bemötande, noggrant utfört jobb med snyggt resultat. De verkade väldigt kunniga och vi anlitar dem gärna igen!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Superduktig på allt inom trädgårdsanläggning!

Superduktiga på bl.a stenläggning och planteringar... kan varmt rekomonderas!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga