Kök

Ofta lär man sig av sina misstag, men ibland behöver man inte göra dem själv för att undvika dem. Vi har samlat de bästa tipsen för dig som snart ska renovera köket. Vad ska man tänka på och vilka misstag kan man undvika?

Det är många val vid en köksrenovering, och ett stort beslut som påverkar både ekonomi och stilen på köket är…

Efter många års trogen tjänst så är det dags att byta ut dina vitvaror i köket. Det här är ett…

Går du i tankarna på att renovera ditt kök? Ett kök ska både vara vackert och funktionellt på många sätt…

Badrum

Det finns en hel del saker att tänka på vid en stundande badrumsrenovering. Förutom att hitta rätt person för jobbet, innebär arbete med våtrum både större kostnader och risker om det inte görs på rätt sätt. Här ger vi dig våra bästa tips på hur du undkommer fallgroparna – så att du kan fokusera på stil, materialval och inredning.
Det är mycket att tänka på vid en renovering. Hur mycket marginaler behöver jag i min budget? Vilka material ska jag välja? Vilka funktioner vill jag ha? Får det plats med ett badkar? Vi listar fem områden som är bra att fundera kring, innan du sätter igång med din renovering.

Stopp i avloppet är inte kul. Det kan bli en dyr historia om du måste få professionell hjälp och du kanske till och med har skadat rören. Med rätt underhåll så slipper du stopp.

Badrummets belysning kan göra ett litet rum till en plats där livet blir så mycket bättre. Tidiga kalla vintermorgnar blir varma…

Att hitta ett badrum som är optimalt planerat efter ens egna behov är inte helt enkelt. Det är viktigt att…

Att renovera badrum ligger högt upp på mångas önskelista men är samtidigt en av de renoveringar som kostar mest. Men vad kostar det egentligen? Vi har räknat på det!

Målning & tapetsering

Här har vi samlat våra bästa tips på hur du ska tänka både före, under och efter arbetet, så att du kan njuta av ditt nymålade hus en lång tid framöver.

Om du är ägare till en villa eller en stuga i trä kommer du någon gång att behöva stå inför…

Att tapetsera är något som väldigt många kan dra sig för att göra. Mönsteranpassa och bubblor som inte går att…