Jourtjänst för 99 kr/månaden

Tänk dig att du vaknar upp till ljudet av ett läckande rör i källaren. Vattnet sprutar och du behöver hjälp NU. Vad gör du då?

Tänk dig att du vaknar upp till ljudet av ett läckande rör i källaren. Vattnet sprutar och du behöver hjälp NU. Vad gör du då?

Jourtjänst för villa- och lägenhetsägare

Dorunner HusAssistans är en jourtjänst för hemmets allra viktigaste funktioner; värme, vatten, el och avlopp. När det verkligen krisar rycker vi ut inom 3h. Vi hjälper dig, vi lagar felet, vi står för reservdelar – utan någon självrisk eller utryckningsavgifter.

Att vara villaägare ska inte behöva vara något jobbigt. Du ska inte behöva vara hantverkare för att kunna bo i hus.

Du ska inte behöva oroa dig över dyra plötsliga utgifter vid eventuella problem på husets viktigaste funktioner.

Om du är kund hos Dorunner HusAssistans, kan du sova gott om natten, med tillgång till jourtjänst dygnet runt.

Så fungerar
Dorunner HusAssistans

1

Ring vår jour, som har öppet dygnet runt, året runt

2

Är felet akut garanterar vi att du får hjälp inom 3h*

3

Ingen självrisk, ingen utryckningsavgift

”När det verkligen krisar rycker vi ut inom 3h. Vi vi hjälper dig, vi lagar felet, vi står för reservdelar – utan någon självrisk eller utryckningsavgift”.

Ett komplement till din hemförsäkring

För 99 kr i månaden får du tillgång till jourtjänst årets alla dagar, hjälp inom 3h vid akuta ärenden, reservdelar, och allt detta utan självrisk eller utryckningsavgift.

Vilka delar täcker jourtjänsten?

Vi är din livlina när problem och oförutsedda händelser uppstår med hemmets viktigaste funktioner;

  • El
  • Värme
  • Vatten
  • Avlopp

Vanliga frågor

Hur lång bindningstid är det?

Vi har stort förtroende på värdet i vår produkt och vi erbjuder därför våra kunder ett abonnemang helt utan bindningstid. Det enda man behöver ha i åtanke är att uppsägningstiden är en månad.

Vad är en akut skada?

Med akut skada avses sådan skada som riskerar att orsaka följdskador om den inte snarast åtgärdas. Det kan exempelvis vara vattenläckage, stopp i avlopp, eller att värmen försvinner när det är kallt ute. Vid denna typ av skador är vi på plats för att påbörja felavhjälpningen inom 3* timmar från anmälan.

* Gäller i Stockholm, Linköping, Norrköping, Göteborg & Malmö.

Vilka är det som utför arbetet?

Vi har noggrant utvalda reparatörer inom relevanta områden och skickar ut rätt expertis beroende på vilken skada som anmäls.

Var finns Dorunner HusAssistans?

Vår tjänst är rikstäckande och finns därmed i hela landet.

Hur tecknar man ett HusAssistans-avtal?

Enklast är att gå in på dorunner.se/husassistans. Under ”Produkter & Priser” kan du välja något av våra två paket och anmäla dig som kund. Du kan även kontakta vår kundtjänst på tel 010-333 30 01 vardagar mellan 08-17.

”En villahemförsäkring är bra att ha för att hantera de ekonomiska konsekvenserna av större skador. Dorunner HusAssistans är ett komplement som hjälper dig att snabbt, tryggt och enkelt få fel i husets installationer avhjälpta”.

Husrenovering

Har du hittat drömhuset? Oavsett om du köpt ett renoveringsobjekt eller ett hus som kräver små ingrepp är det viktigt att ha is i magen. Renoveringar kan bli mer kostsamma än du tror – och om de dessutom är oförutsedda kan det svida ordentligt i plånboken.
Här har vi samlat våra bästa tips på hur du ska tänka både före, under och efter arbetet, så att du kan njuta av ditt nymålade hus en lång tid framöver.
Man brukar säga att det är en långsiktig investering att ta in en arkitekt i ett tidigt skede, eftersom det är dennes jobb som ligger till grund för de kommande byggkostnaderna. Här kan man alltså göra stora besparingar på lång sikt genom att ta in professionell hjälp.
Det börjar bli dags att planera våren och sommarens projekt och boka upp hantverkare. Under årets varma och torra månader kan du passa på att ta hand om husets utsida och trädgård.
Tänk dig att du vaknar upp till ljudet av ett läckande rör i källaren. Vattnet sprutar och du behöver hjälp NU. Vad gör du då?

Förutom läge, läge, läge, vad behöver man egentligen tänka på när man tittar på lägenheter och i synnerhet renoveringsobjekt? En…