“Du ska leva och andas företaget!”

Elektropartner Nacka AB grundades 2014 och startades som en enmansfirma för mindre jobb inom renovering för kök och badrum. År 2016 satsade de på en expandering och 2017 värvades en delägare, idag är de 7 anställda och 2 grundare. Vi intervjuade VD:n James Crawford för att ta reda på vad det är som gör deras kunder så nöjda. 

Elektropartner utför alla typer av elinstallationer, tele, kraft och belysning samt larm, kommunikation och data. De utför även större projekt som omfattar utförandeentreprenader och totalentreprenader. 
.
2016 gick Elektropartner med i Dorunner och idag är de ett omtyckt företag som har många toppomdömen på sin profil. James tror att anledningen till att de är så omtyckta av kunderna är för att de ger bra och konstruktiva råd till dem.
.
-Många kunder tror att de vet vad de vill ha. Vi ger dem chansen att tänka efter och reflektera över vilka olika alternativ och material som blir bäst för just det projektet innan vi börjar. 
Nyckeln till att få glada kunder och många uppdrag via Dorunner är att snabbt kontakta kunden och att alltid finnas tillgänglig, oavsett om det är helg eller inte. 
.
Elektropartner tog hem priset som årets medelstora elföretag på Hantverkargalan 2018. James säger att de är stolta över vinsten och att deras filosofi är att man ska leva och andas företaget.
.
Det är stort för oss att vinna. Du ska leva och andas företaget. Oavsett om du är hemma med familjen ska du ha Elektropartner i åtanke.
Sedan vinsten på Hantverkargalan har de märkt av en skillnad. De har fått en del publicitet och andra företag har även uppmärksammat dem. 
.
-Det är perfekt för oss att använda vinsten i marknadsföringssyfte. Ju fler kunder vi får desto lättare blir det att expandera och anställa fler!
Om 5 år är målet att de har expanderat till minst 20 anställda och att de kan ta sig an större projekt i Stockholmsområdet men att samtidigt behålla en hög standard och god kundservice.