Dorunner sponsrar CLEAN Bright Awards

CBA_2017
 
Dorunner tror på drivkraft och förebilder. Att lyfta fram de bästa inom branschen som under året gjort någonting utmärkande för att skapa utveckling och som hjälper till att driva branschen framåt. För att uppmärksamma städbranschen har Dorunner valt att sponsra priset Årets Städare på CLEAN Bright Awards.
I och med RUT-avdragets framfart har städbranschen börjat blomma ut. I branschen döljer det sig många talanger som ofta inte uppmärksammas. CLEAN Bright Awards är priset som synliggör krafterna bakom resultatet. Det är branschpriset som lyfter fram förebilder och framtidslöften inom den samlade svenska städ och servicebranschen.
Det handlar om att lyfta fram smarta idéer, genomtänkt företagande och de personliga kvalitéer som bidrar till branschens utveckling.
Årets städare
Städare är ett serviceyrke där arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på arbetsplats och städuppdragen kan variera från dag till dag. Årets städare är flexibel, tar egna initiativ och kan snabbt lösa problem med allt från smittspridning till golvvård.
Årets städare är en person som har kunskap om olika rengöringstekniker, hur man hanterar städmaskiner samt om olika material och rengöringsprodukter. Dessutom kunskap om bra arbetsteknik för att undvika belastningsskador.
Nominera
Känner du personen som beskrivs ovan? Nominera till priset Årets Städare här!
Prisutdelning sker på branschmässan CLEAN & Facility den 26 september.
Läs mer om CLEAN Bright Awards!