Dorunner lanserar offert- och avtalsfunktion

Nu kan Dorunners medlemmar, företag inom ROT- och RUT-branschen, enkelt skapa och skicka offerter och avtal till sina kunder direkt via appen, DorunnerPRO, eller hemsidan. Genom ett samarbetsavtal med Cling, som utvecklat sin produkt specifikt för denna marknad, har deras offerttjänst nu integrerats hos Dorunner vilket ger samtliga av Dorunners medlemmar tillgång till verktyget.

Enligt en tidigare undersökning, genomförd av Dorunner under september 2017, lägger en av tre tjänsteföretag inte ner tid på de offerter och avtal som skickas, medan 70% av Dorunners uppdragsgivare förväntar sig profesionellt utformade offerter och avtal. För att bidra till tryggare och säkrare upphandling samt för att möta uppdragsgivarnas förväntningar har den nya funktionen implementerats och ger Dorunners medlemmar möjligheten att skicka professionella offerter och avtal digitalt, som sedan signeras via digitalt BankID.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Cling. Våra medlemsföretag kommer spara en hel del tid i minskad administration, och uppdragsgivarna kommer få ett mer professionellt intryck av både företaget i fråga men även av Dorunner. Samarbetet är med andra ord win-win för alla parter, och utvecklingsmöjligheterna är många, säger Thomas Larsson, VD på Dorunner.

– Vi ser fram emot samarbetet med Dorunner och deras medlemsföretag. Med deras erfarenhet och vår teknik kommer vi kunna hjälpa många företag skriva tydliga offerter och avtal med sina kunder. Tillsammans kan vi förenkla och trygga sättet man köper tjänster, säger Oskar, medgrundare på Cling.
Som Dorunner tidigare meddelat har TV-program som fuskbyggarna, bygglov etc varit en bidragande orsak till att uppdragsgivare ställer tuffare krav på tjänsteleverantörer. Detta samarbete är ytterligare ett steg i Dorunners utveckling mot att hjälpa våra medlemsföretag spara viktig tid samt hjälpa våra uppdragsgivare till tryggare och enklare tjänsteköp. När uppdragsgivare fått en offert eller ett avtal via Dorunner kan de enkelt neka eller godkänna offerten eller avtalet via BankID signering, vilket skapar tydlighet och trygghet för alla parter.
Om Cling: Cling är det enkla sättet att hantera all kommunikation med din kund. Vi hjälper dig att skicka snygga offerter, hantera digitala avtal och ge dig en överblick över dina projekt. Oavsett om du är den enskilda snickaren eller helhetsentreprenad vill vi att du ska kunna fokusera på det du gör bäst, så ser vi till att förenkla det administrativa.
dorunner_cling