Dags för Hantverkargalan & NordBygg

Det är dags för årets Hantverkargala – galan där de bästa hantverkarna, målarna, rörmokarna och byggarna i branschen prisas och hyllas. Den här veckan är det även dags för NordBygg. Dorunner och Årets Hantverkare kommer självklart att vara på plats. 

Prisutdelning och underhållning 

På torsdag 12 april går Hantverkargalan av stapeln i Victoriahallen i Stockholm. 
Konferenciern Peter Settman kommer att dela ut priser i kategorierna Snickare/Bygg, Elektriker, Rörmokare och Målare. Pristagarna kommer att hyllas på scenen och gästerna kommer att bjudas på en trerättersmiddag, dryck och förstås underhållning. Det är också det perfekta tillfället för att knyta nya affärskontakter samt att umgås och mingla med våra fantastiska partners.  
Om du är nyfiken på vilka som är årets finalister inför Hantverkargalan kan du se det här.

Årets Hantverkare och Dorunner på NordBygg 

Dorunner och Årets Hantverkare kommer att vara på plats på NordBygg hela veckan. NordBygg är mässan där yrkespersoner inom bygg- och fastighetsbranschen kan mötas och utbyta kunskap samt bygga nya affärskontakter. NordBygg arrangeras endast under jämna år så passa på att besöka den. Det här året arrangeras NordBygg på Älvsjömässan, varför inte besöka den innan du går på Hantverkargalan? 
Kom förbi vår monter, där kan du prata med oss på Dorunner och tävla om en mini Mercedes-Benz.