Badrum

Det finns en hel del saker att tänka på vid en stundande badrumsrenovering. Förutom att hitta rätt person för jobbet, innebär arbete med våtrum både större kostnader och risker om det inte görs på rätt sätt. Här ger vi dig våra bästa tips på hur du undkommer fallgroparna – så att du kan fokusera på stil, materialval och inredning.
Det är mycket att tänka på vid en renovering. Hur mycket marginaler behöver jag i min budget? Vilka material ska jag välja? Vilka funktioner vill jag ha? Får det plats med ett badkar? Vi listar fem områden som är bra att fundera kring, innan du sätter igång med din renovering.

Stopp i avloppet är inte kul. Det kan bli en dyr historia om du måste få professionell hjälp och du kanske till och med har skadat rören. Med rätt underhåll så slipper du stopp.

Badrummets belysning kan göra ett litet rum till en plats där livet blir så mycket bättre. Tidiga kalla vintermorgnar blir varma…

Att hitta ett badrum som är optimalt planerat efter ens egna behov är inte helt enkelt. Det är viktigt att…

Att renovera badrum ligger högt upp på mångas önskelista men är samtidigt en av de renoveringar som kostar mest. Men vad kostar det egentligen? Vi har räknat på det!