Årets julklappar – se hela listan

Vad ger man till någon som redan har allt? Tjänster såklart! Vi har tagit fram årets bästa julklappar. Efterfråga en offert redan idag så att allt är bokat och klart till julafton.

Städabonnemang

Vi tror att en av årets bästa julklappar är ett städabonnemang.

Finns det något som slår känslan att komma hem till ett nystädat och väldoftande hem? Att överlåta städandet till proffsen är tidsbesparande och du får ork över till sådant du tycker är roligt. Välj ett städabonnemang och ha det skinande rent så ofta du vill. Vi tror att detta kan vara en av årets bästa julklappar.
Beställ kostnadsfri offert

Läxhjälp

Har du också glömt bort mellanstadiematten? Ta in hjälp som kan stötta dina barn med läxorna. Ett proffs kan göra stor skillnad.
Beställ kostnadsfri offert

Barnvakt

Det är viktigt att få lite egentid och glada föräldrar skapar glada barn. Ta in barnvakt och ut och släng dina lurviga.
Beställ kostnadsfri offert

En fest

Kanske att en av årets julklappar blir nästa års bästa fest?

Bland våra medlemsföretag finns det både festfixare och cateringföretag. Styr upp en ordentlig fest till någon du gillar. Låt någon annan planera och fixa maten, så kan du och festens huvudperson fokusera på att njuta.
Beställ kostnadsfri offert

En kamin

En kamin är både en bra värmekälla och en stämningshöjare

En kamin är både en bra värmekälla och något som ökar mysfaktorn i ditt hus. Njut framför en sprakande brasa under de kalla vintermånaderna. Hos oss hittar du duktiga hantverkare som kan hjälpa dig med installationen.
Beställ kostnadsfri offert

Hemmaspa

Ett hemmaspa är en fin julklapp till hela familjen

Finns det ett outnyttjat rum i källaren? Ett hemmaspa är en lyxig present till hela familjen som går att njuta av året runt. En bastu och ett bubbelbad efter jobbet kan förmodligen göra vem som helst alldeles rosig av lycka.
Beställ kostnadsfri offert

Walk in closet

Tänk dig en lyxig heltäckningsmatta, smickrande belysning och skjortor som hänger på långa rader. Finns ytan är en walk-in-closet en otroligt fin present att ge till någon man tycker om. Har du tur kanske du kan få en del av ytan också?
Beställ kostnadsfri offert

Ge bort en tjänst eller projekt i julklapp!

Skapa offertförfrågan