De vann titeln Årets Städare

img_5924-e1507276821104.jpg
Efter nomineringen var avslutad så stod det klart att det totalt fanns 4 finalister som skulle ha möjlighet att kamma hem titeln Årets Städare på CLEAN Bright Awards den 26 september i Jönköping. Framme vid scenen fanns fyra förväntansfulla städare som alla var spända och glada över att ha blivit nominerade och över möjligheten att få finnas på plats.
Tillslut stod det klart att det var Joanna och Romana på Rahms Städ som skulle ta hem titeln och det var två lyckliga tjejer som gick upp på scenen för att ta emot sitt pris. Med sig hade de två kollegor från Rahms Städ och även glädjen hos kollegorna var märkbar.
De har firat med många kramar från kollegor, champagne, tårta och dessutom så planerar de att åka på en kryssning för presentkortet som de vann.
När jag åker och träffar dem ungefär en vecka efter prisutdelningen berättar de att det förra veckan var helt fantastiskt och att de inte trodde att de skulle vinna men nu känns allt som vanligt igen.
– Kunderna brukar dock påpeka att det glänser lite extra i ögonen på oss, berättar Joanna och skrattar
IMG_2343
Direkt efter vinsten fick de en T-shirt som det stod Årets Städare 2017 på. De berättar glatt att de hade den på sig första veckan men att det tillslut blev för jobbigt då alla ville komma fram och hälsa och gratulera när de var ute på uppdragen.
– Många av våra kunder säger att de redan visste att vi skulle vinna, att vi är värda det här och nu har de det svart på vitt att vi är bäst i Sverige.
De skämtar om att de numera kan kalla sig elitstädare och att de borde skriva ut det på deras patrullbil.
Vad har ni för mål nu när ni blivit Årets Städare?
– Jobba kvar så länge som möjligt i branschen och på Rahms Städ. Vi trivs så bra här. Berättar Romana
– Och samtidigt lära oss mer och utvecklas i nya tekniker då branschen är under ständig utveckling, tillägger Joanna.
Vad tror ni priset Årets Städare gör för branschen i stort?
– Allt som sägs om branschen är positivt. Det är viktigt att lyfta branschen och de som jobbar i den. Det är ett krävande jobb och det är viktigt at prata om det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *