De är nominerade till Årets Städare

Nomineringen till CLEAN Bright Awards har nu avslutats och 15 finalister i fem olika kategorier har nu valts ut av en jury. Dorunner har, som tidigare meddelat, valt att sponsra priset Årets Städare för att uppmärksamma städbranschen, för att synliggöra krafterna bakom resultatet och för att lyfta fram förebilder och framtidslöften inom den samlade svenska städ och servicebranschen.
Vinnaren i varje kategori kommer att utses på mässan CLEAN & FACILITY i Jönköping den 26 september kl. 15.00 vid en prisutdelning på scenen i mässhallen.
Årets städare
Städare är ett serviceyrke där arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på arbetsplats och städuppdragen kan variera från dag till dag. Årets städare är flexibel, ta egna initiativ och kan snabbt lösa problem med allt från smittspridning till golvvård. Årets städare är en person som har kunskap om olika rengöringstekniker, hur man hanterar städmaskiner samt om olika material och rengöringsprodukter. Dessutom kunskap om bra arbetsteknik för att undvika belastningsskador.

De nominerade är:

Beatrice Degerman, Samhall
Motivering: Beatrice Degerman har nästan alla städutbildningar som finns. Hon behärskar alla maskiner och kan det mesta om golvvård, och hon vet hur man använder kunskaperna i praktiken. Hon har ensam sett till att Samhall i Örebro ligger i framkant vad gäller arbetsmiljöronder och kvalitet. Beatrice styr upp och hjälper till ute på objekten och utbildar samtidigt både gamla och nya medarbetare. När man tror att superlativen tagit slut måste man även förundras över hennes administrativa kunskaper.
Romana Lehto och Joanna Wozniak, Rahms Städ
Motivering: Romana Lehto och Joanna Wozniak går inte att skilja åt. Tillsammans far de runt i sin patrullbil och levererar toppservice och kunderna älskar dem! De sköter allt runt ”sina” kunder och ställer krav på och introducerar vikarier när de själva tar semester. Teamet håller materialet och sin bil i toppskick. De är alltid glada, serviceminded och kunniga. De tar egna initiativ och är aldrig främmande för att konstruktivt lösa kundernas problem. De är fina förebilder för alla lokalvårdare!
Uraiwan Lapkhunthod, Global Fast
Motivering: Uraiwan Lapkhunthod har hög yrkesstolthet och städkunskaper utöver det vanliga. Hon städar flera olika typer av objekt och anpassar med bravur städmetod efter behov. Med sin arbetsglädje och professionella arbetssätt har hon, på eget initiativ, knutit till sig en ny kund som lagt märke till hennes servicenivå. Uraiwan vill alltid utveckla sitt arbetssätt och är nyfiken på nya metoder. Hennes framåtanda och positiva inställning smittar av sig på både kollegor och andra i hennes omgivning.
Vi önskar alla nominerade lycka till!
 

Om Dorunner

På Dorunner har vi samlat Sveriges bästa byggföretag, flyttfirmor, hantverkare, städföretag, trädgårdsmästare, bilverkstäder, cateringföretag och mycket mer, så att du ska slippa leta. Här kan du enkelt fylla i vad du behöver hjälp med. Sedan kommer max fem tjänsteföretag att kontakta dig för en offert.
Företag som återfinns på Dorunner genomgår flera kontroller. Allt för att du som kund ska känna dig trygg.
När ett företag ansöker om medlemskap gör vi en grundlig kontroll av ekonomin, säkerställer att de inte är svartlistade och att de har en giltig f-skattsedel. Därefter gör vi löpande uppföljningar av deras arbete (kundrecensioner), samt dagliga automatiska kontroller mot Bolagsverket.
För dig som företagare är Dorunner det perfekta sättet att hitta nya kunder och uppdragsgivare utan att behöva leta eller marknadsföra dig aktivt. Vi skickar dagligen offertförfrågningar från våra användare till våra medlemsföretag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *